понеделник, 30 юли 2012 г.

Славена снима клип на рождения си ден


Навръх рождения си ден – 19 юли, Славена засне видео към най-новото си парче, наречено „Удари отляво”. Клипът на русото изкушение на Diapason Records ще се завърти съвсем скоро в ефира на  Фен ТВ.
Чаровната блондинка отново залага на авторска песен, като този път за музиката и аранжимента се е доверила на младия композитор Радомир Кишев. Текстът е дело на  Анастасия Мавродиева, която написа и предишното й парче - „Всичко, което искам”. Песента „Удари отляво” е динамична и танцувална, а за ефектното звучене допълнително допринася включването на отсвири с жива цигулка.
Славена не страда от факта, че снимките са били организирани точно на нейния рожден ден - 19 юли и не е успяла да отбележи личния си празник с парти. „Изобщо не съжалявам, че се получи така. Аз се чувствам най-щастлива, когато работя и особено много се вълнувам, когато подготвям нов проект. В този ред на мисли, даже напротив, това беше нещо като своеобразен подарък, който получих за рождения си ден. Много благодаря на целия екип, които се справиха перфектно със задачите си и се погрижиха всичко да се случи по най-добрия възможен начин. А за празнуване винаги ще се намери време.”, сподели с усмивка атрактивната фолк дива.
Изпълнителката на Diapason Records повдигна леко завесата относно новия си клип, разкривайки, че има сюжет  и е заснет на разнообразни локации. „Мисля, че се получи много хубаво. Снимахме на няколко различни места. Освен мен, този път в лентата има и други двама участници и заедно разказваме една интересна история. Нямам търпение да представя проекта си пред публиката, за да видя реакциите.”, каза развълнувано талантливата певица.

Няма коментари:

Публикуване на коментар