сряда, 9 януари 2013 г.

Рени посрещна Нова година в САЩ


Рени посрещна 2013-а година в Америка. Звездата на Diapason Records вече няколко пъти е имала изяви зад Океана и когато получила предложението да прекара празничните дни там при свои приятели, просто не могла да устои.
Певицата може да се похвали с три успешни турнета пред българската и сръбската общност в САЩ през последните 10 години. Тя не крие, че пази великолепни спомени от всяко свое посещение там и затова не обмисляла дълго предложението да замине за Америка в края на 2012-а. Рени сподели, че песните от новия й албум „Нека няма край” се възприемат много добре от публиката в чужбина. В Новогодишната нощ тя била поканена в едно от най-големите сръбски заведения в Ню Йорк и не пропуснала да зарадва сънародниците ни и представителите на други балкански държави с изпълнение на най-големите си хитове, както и своя последен сингъл „Бях на ръба”.
По време на Коледните и Новогодишни празници Рени посетила няколко големи туристически атракции, както и един от големите затвори, където работят като охранители няколко българи.
За семейството си в Израел Рени вече е купила подаръци от най-големите търговски вериги. Децата и нейният съпруг я очакват да се прибере на в София на 9-и януари.

Няма коментари:

Публикуване на коментар