неделя, 23 декември 2012 г.

Тони Стораро в благотворителния търг на “Ники Кънчев Шоу”


Тони Сораро ще бъде една от звездите, която ще се включи в благотворителния търг на 20 декември от 13 до 18 часа по Дарик радио. Инициативата е организирана от предаването „Ники Кънчев Шоу”, спортно шоу „Гонг” и сайтът gong.bg. Събраната  сума ще бъде разделена между Фонда за терапии на деца аутисти и Фондация „Нашите недоносени деца”.
Свои вещи, които да бъдат разпродадени, са дарили най-големите ни треньори – Любо Пенев, Стойчо Младенов, Илиян Илиев, Ивайло Петев, Емил Велев, Асен Букарев, Тони Здравков, Тити Папазов и други. В инициативата участват също футболиста Ники Михайлов и половинката му Алисия. Това са само малка част от предметите, които ще бъдат предложени на търга утре. Пълният списък на вещите можете да разгледате тук: http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=317313
Тони Стораро обаче няма да предостави свой предмет за търга, а ще подкрепи мероприятието с живо изпълнение на няколко свои песни в студиото на Дарик радио. Звездата на Diapason Records е щастлив, че ще допринесе за благородната идея. „Не за първи път участвам в такива инициативи и се надявам, че и моето присъствие ще допринеса по някакъв начин да помогнем на тези деца.”, сподели Човека глас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар