сряда, 18 юли 2012 г.

Надя и Тузаря в морски флирт на “Марина Диневи”


Лятото вече е повече от горещо, след като и списание Мр.Биг направи своето морско парти  в клуб „Планет” на курортния комплекс “Марина Диневи”. Момичето от корицата на броя Надя и Дидо от Deep Zone  забиха своите хитове, естествено и „I love my Dj”, които накараха всички гости на списанието и на клуба вихрено да танцуват.
Издателката на Мр.Биг беше изключително атрактивна с бяла рокля и бутиково бижу от перли, а да я поздравят за летния брой дойдоха Краси Куртев, който в откровено интервю разказва за живота си в Америка, Благовеста Цакова, показала също своята супер форма в изданието в компанията на много секси приятелки. Топ моделът Гери Дончева уважи лъскавото парти с мъжа си Костас и се наслаждаваха на охладеното вино „хънтър фокс”- специално предоставено за изданието.
Цецо Елвиса и съпругата му също присъстваха сред гостите на партито, то бе уважено и от бизнесмените Данчо и Динко Диневи, които заслужено бяха “тузарите” на вечерта. Сред гостите бе и г-жа Рени Попчева, основател на ембрио- българския бизнес фейсбук, която разговаряше по бизнес въпроси с руски предприемачи.
Надя се раздаде максимално и накара всички гости да танцуват и да се обичат, а с това парти се постави и началото на летния сезон в комплекс “Марина Диневи”. Всички гости и нови приятели на лейбъла си взеха уникалния летен брой, чрез който вкусът на всеки български мъж със стил ще е напълно задоволен!
От  м.септември предстоят много интересни изненади и още по-атрактивни корици, а дотогава... желаем Ви едно истински незабравимо лято!

Няма коментари:

Публикуване на коментар