вторник, 12 юни 2012 г.

Легендите от SNAP забиват на Кулата преди промоцията на Емилия

Певицата избра  “Fashion Hall” – Кулата за старт на новия й албум 

Дни преди промоцията на 8-ия албум на българската звезда Емилия на 20 юни, елитната сцена на “Fashion Hall” Кулата ще посрещне и първата световна знаменитост - легендите от SNAP. Те е гостуват на българо-гръцката граница тази събота, 16 юни. Това е втори концерт у нас на известните в цял свят рапъри. Любимците на родната сцена Румънеца и Енчев ще вдигат адреналина на публиката редом със световните звезди. 
В забавлението влиза с брилянтен микс и DJ Teddy Georgo - best of DJ 2010 , DJ Mishev и DJ Paffy заедно с невероятния балет "МАГИЯ".

Еуфорията продължава с концерта на Емилия, която ще покани приятели, колеги и фенове на промоцията на  новия си албум  “Смелите си имат всичко”. Той включва 14 песни и две инструментални версии на  “Грешница” и “Не се променям”, както и дуетни парчета с гръцкият певец Сакис Кукос.



По време на промоцията във “Fashion Hall” – Кулата, певицата ще сюрпризира гостите с дебюта на най-новия  й видеоклип. Той е на песента “Свързано е с теб”, която е втория проект на Йорданчо Василкоски – Оцко в новия албум на певицата. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар